Info, Nieuws

Fedecom lanceert nieuwe beurs ‘ATH Digitaal’

Fedecom (de Nederlandse evenknie van het Belgische Fedagrim) lanceert een nieuw initiatief voor de agrosector: de virtuele beurs ATH Digitaal. Deze gaat op woensdag 10 en donderdag 11 maart van 13 tot 20 uur live door.

Online platform

Het is een nieuw, breed, online platform waar de leveranciers van machines en techniek direct in contact komen met boeren en loonwerkers; met een beursplattegrond met compleet ingerichte stands en live chats met deelnemers.

Op dit digitale platform van de mechanisatie- en technologiesector te bereiken via www.athdigitaal.nl kunnen boeren en loonwerkers met een handige zoekmachine alles wat hen boeit zoeken, zoals trekkers en machines op merk en product. Vaste waarden van eerdere ATH-beursedities, waaronder het Zo Goed Als Nieuw paviljoen (ZGAN), innovaties voor de verkiezing van de innovatieprijs Bronzen Sikkel en zelfs een TrekkerParcours ontbreken niet.

Ook presentaties van bijvoorbeeld Cumela, VA Keur, TIM en Fedecom zijn onderdeel op ATH Digitaal Live. Na 10 en 11 maart is het platform ATH Digitaal 24/7 online toegankelijk voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de nieuwste technische ontwikkelingen en het laatste nieuws uit de agrosector.

Nieuw opzet

Met dit nieuwe initiatief brengt Fedecom een geheel nieuw opgezet, breed platform-portaal waar de beursbezoekers en andere geïnteresseerden altijd en overal kunnen kennismaken met het complete aanbod van nieuwe machines en technieken. Een koppeling maakt het de bezoeker mogelijk machines van verschillende merken direct naast elkaar te zien en te vergelijken. Dat kan via elk gewenst kanaal: via je mobiel, laptop, pc of tablet.

Bovendien is het platform interactief: bezoekers en exposanten kunnen in direct contact met elkaar komen via live chat of een directe agenda-afspraak. Toegang en navigatie door het platform zijn eenvoudig en gebruikersvriendelijk.

Nu al 150 merken

Willem Bierema, beursmanager Fedecom Fairs: “Sinds Fedecom in september wegens corona ATH 2020 helaas moest annuleren, werken we aan plannen om exposanten toch in contact te brengen met hun (potentiële) klanten. Eerder werd al aangekondigd dat de tweejaarlijkse vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) die in september jl. zou plaatsvinden, is verplaatst naar de zomer van 2022 en dan gelijktijdig gaat plaatsvinden met de vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH). We zijn heel blij dat al zo’n 150 merken intekenden na onze eerste aankondiging, dat ziet er veelbelovend uit!”

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend