Nieuws, Voertuigen

Persbericht: Zuid West Banden introduceert GOODYEAR R14T bandenlijn voor compact tractoren in Benelux.

“Vorig jaar lanceerden we de eerste crossover R14T banden en deze zijn een groot succes gebleken,” aan het woord is Scott Sloan,  Agro productmanager van Titan.

“Vanwege de grote vraag van original equipment manufacturers  en eindgebruikers hebben we deze bandenlijn uitgebreid. We hebben nu in totaal 17 maten beschikbaar. De R14T is beschikbaar voor bijna alle soorten compact tractoren of compacte wielladers.”

Persbericht

Jaap Vollaard van Zuid West Banden is erg blij met de nieuwe Goodyear bandenlijn:

“Voordat de R14T ontwikkeld werd moesten eigenaren van compact tractoren bij aanschaf kiezen tussen drie verschillende soorten profielen voor hun banden. Er was een keuze tussen de R-1 landbouwband, R-3 gazonband of de R-4 een industrieband. Hierdoor moest je bij de aankoop al een keuze maken waar je de banden voor wilde gebruiken of bij afwisselen gebruik de banden wisselen.”

Persbericht

“Onze ingenieurs hebben voor de nieuwe R14T banden de belangrijkste eigenschappen gecombineerd. De goede grip van de R-1, combineerden we met het prettige rijgedrag van de R-4 en de souplesse van de R-3,” laat Titan weten. “Deze R14T is echt ontworpen om te presteren in elke omstandigheid. Van harde oppervlaktes zoals beton en asfalt tot zachte ondergronden zoals landbouwgrond en gazons.”

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend