Nieuws, Voertuigen

Voorasvering voor MF 3700 AL

Massey Ferguson, een wereldwijd merk van AGCO, kondigt de lancering aan van de voorasvering voor zijn MF 3700 AL tractorreeks. Deze nieuwe optie, die nu te bestellen is, zal het rijcomfort, de tractie en het rijgedrag van deze tractoren verder verbeteren.

De geveerde vooras is geschikt voor alle modellen met een vermogen van 75 pk, 85 pk en 95 pk en kan worden gespecificeerd voor tractoren met een vlakke vloer of een lage cabine.

De geveerde vooras is volledig geïntegreerd in de trekker, doet geen afbreuk aan de wendbaarheid en is compatibel met de fronthef en de aftakas, het subframe van de lader en de zwenkbare spatborden. Het systeem biedt ook +/- 45mm hoogteverstelling.

De geveerde vooras is ontworpen volgens de hoogste normen, en draait rond een centraal draaipunt. Hydraulische cilinders zorgen ervoor dat de vooras op en neer kan bewegen, terwijl de accumulatorophanging de schokken absorbeert.

Door de vering van de vooras kunnen de wielen ook de grondcontouren nauwkeurig volgen, wat zorgt voor optimale tractie en stabiliteit en een uitstekend comfort voor de machinist.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend