RULA.be powered by Landbouwleven

RULA.be is een nieuw Belgisch online platform voor de handel in landbouwmachines van Landbouwleven. De aan- en verkoop van machines via de website is eenvoudig, snel en efficiënt.
 

Op RULA.be kunnen boeren en dealers nu hun materiaal met amper een paar klikken te koop aanbieden in een volledig veilige omgeving. 

RULA.be is veel meer dan slechts een website waarop landbouwmachines worden gekocht en verkocht. Toegewijd aan de Belgische markt, is het ook een toegangspoort tot onze papieren edities Landbouwleven en Le Sillon Belge. De landbouwkranten zijn marktleider in Franstalig en Nederlandstalig België.
 

RULA.be is dé site voor zoekertjes in de landbouw

RULA.be wordt door Landbouwleven en Le Sillon Belge gelanceerd en het is het nieuwe platform voor kopers en verkopers van nieuwe en gebruikte landbouwmachines en -materieel. Het internet is nu een perfecte manier om zakelijke kansen te zien, vergelijken en evalueren.
 

Koop en verkoop op RULA.be

Elke dag gebruiken duizenden boeren internet om gebruikte landbouwmachines te kopen of verkopen. Doe nu mee!
Als boer heeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot materiaal dat past bij uw activiteit en rechtstreeks contact op te nemen met de verkoper.

Met RULA.be blijft uw zoekertje online tot de verkoop

Dealers zijn de belangrijkste spelers op de tweedehandsmarkt in België en Europa. Ze bieden hoogwaardige service en expertise in het aankopen en verkopen. RULA.be biedt elke dealer een eigen pagina met het volledige aanbod dat hij beschikbaar heeft.
Onze verkoopadviseurs zijn beschikbaar om u te helpen en te adviseren bij het openen en beheren van uw dealerpagina op RULA.be. De synergie tussen Landbouwleven en RULA verhoogt de zichtbaarheid en de verkoop van landbouwmachines en materiaal.

Aarzel niet om rechtstreeks contact met hen op te nemen via 02 730 33 12 om de verschillende aanbiedingen van RULA.be en Landbouwleven te ontdekken.

 

Inloggen

E-mailadres
Wachtwoord